BiLove

BiLove is zoals de naam het al aangeeft een datingsite welke speciaal is ontwikkeld voor alle bi- minded vrouwen. De site biedt alle biseksuele vrouwen een veilige online dating platform waar zij geheel discreet en veilig over en weer berichten kunnen uitwisselen met vrouwen waar zij interesse in hebben. 

Bi-Love behoort tot een van de populaire datingsites welke gericht is op het tot stand brengen van vrouw- vrouw relaties. De site bestaat uit duizenden hete vrouwen en dagelijks blijven er nieuwe aanmeldingen binnenkomen. De kans op het vinden van een hete vrouw is dus ook vele malen groter dan op andere soortgelijke datingsites. Alle vrouwen op BiLove zijn op zoek naar liefde, erotiek, vriendschap en meer. Lijkt deze site je interessant en wil je ook deelgenoot worden van de BiLove gemeenschap? Meld je dan vandaag nog geheel gratis, snel en eenvoudig aan op deze bi- gerelateerde datingsite. Wie weet kom je vandaag nog je BiLover tegen.


Ik wil lid worden van BiLove

Wil je een spannende bi-date aan de haak slaan via deze site of wil je nieuwe biseksuele of bischierige vrouwen ontmoeten? Dan mag dat absoluut geen probleem zijn. Wil je echter gebruik maken van de diensten van de site, dan heb je wel een BiLove lidmaatschap nodig. Je kunt lid worden van deze site door te surfen naar de startpagina van de site en aldaar het aanmeldformulier invullen. Het aanmeldformulier krijg je direct te zien op de startpagina van de site en tref je onder het kopje ‘Meld je nu gratis aan! Meer dan 60.000 inschrijvingen’. 

In het online aanmeldformulier vul je onder andere in wat je gewenste gebruikersnaam is, een wachtwoord naar keuze, en een werkende e-mail adres. Na alle gegevens verwerkt te hebben kun je klikken op het tabje ‘meld je aan’. Hierna dien je ook in te geven waar je woont, in welk jaartal je geboren bent en een beschrijving over jezelf. Hierna kun je klikken op het tabje ‘voltooi je aanmelding’. Er wordt direct een bevestigingsmail verstuurd naar het opgegeven e-mail adres. Na je aanmelding bevestigd te hebben en ingelogd te hebben op de site kun je meteen aan de slag op het vinden van hete BiLove dates en meer. 


Wat kost het BiLove lidmaatschap?

Een ieder die interesse heeft in BiLove dating kan zich geheel gratis registreren op de site. Alle nieuwe gebruikers krijgen ook automatisch het gratis BiLove dating lidmaatschap. Met dit lidmaatschap kun je onder andere kennis maken met de verschillende diensten van de site. Het gratis lidmaatschap van de site is echter beperkt. Wil je optimaal gebruik maken van de verschillende diensten van de site of het vinden van een date vergemakkelijken? Dan kun je ervoor kiezen om je gratis lidmaatschap te upgraden naar het betaalde BiLove premium lidmaatschap. De kosten hiervoor zien er als volgt uit: 

  • Promotie, €39.95 per maand (je krijgt dan een maand gratis erbij). 
  • Kwartaal, € 49,95 per kwartaal
  • Halfjaar, €59,99 per half jaar 
  • Jaarlijks, €69,95 per jaar 

Je kunt je lidmaatschap op de volgende manieren betalen:

  • een Bankoverschrijving
  • Credit cards ; VISA, Mastercard, American Express
  • iDeal
  • Contant

Het premium lidmaatschap biedt gebruikers onder andere de mogelijkheid om, berichten onder andere te sturen en ontvangen van en naar andere premium leden. Je krijgt ook een dagelijks overzicht van leden, die het best bij jouw passen, je kunt direct contact maken met andere premium leden via de chat en e-mail en je kunt direct zien wie geïnteresseerd is in je. Je kunt ook een leuke vriendin zoeken in jouw omgeving en foto’s van andere premium leden bekijken. 

Als premium lid krijg je maximale aandacht, doordat je profiel bovenaan in de zoekresultaten komt te staan op het moment dat je op de site inlogt. Het is bewezen dat je door het instellen van deze drempel, namelijk het afsluiten van een betaald lidmaatschap, de meeste fakers van de site weert.


Hoe kan ik mijn profiel verwijderen van de site?

Het kan dat je al een date aan de haak hebt weten te slaan of dat je vanwege de een of andere reden geen gebruik meer wenst te maken van de diensten van de site. Alhoewel het jammer is, dat je je lidmaatschap wil opzeggen, is het absoluut niet onmogelijk om je profiel van de site te verwijderen. Nadat je bent ingelogd ga je rechtsboven naar het menu met je profielnaam. Klik op het driehoekje en er verschijnt een nieuw menu. Kies in dit menu 'Profiel' en daarna 'Annuleren'. Je ziet dan een button met het opschrift 'Ja ik wil mijn lidmaatschap beëindigen'. Als je deze aanklikt zal je lidmaatschap worden beëindigd en heb je geen direct toegang meer tot de diensten van de site. Hiermee vervalt ook een mogelijke verlenging van je lidmaatschap.


Hoe kan ik de klantenservice van BiLove dating bereiken?

Heb je algemene vragen en of specifieke vragen met betrekking tot de diensten van de site? Dan kun je uiteraard eerst de lijst met meestgestelde vragen en antwoorden raadplegen. Dit kun je doen door aan de onderzijde van een webpagina te klikken op het tabje ‘FAQ’. Komt je vraag en of het antwoord op je vraag niet voor op de FAQ lijst, dan kun je uiteraard

  • zelf contact opnemen met de vriendelijke klantenservice medewerkers van BiLove door op de maandag, woensdag en vrijdag, tussen 12:00 en 15:00u te bellen naar het telefoonnummer 010 7142266.
  • Je kunt daarnaast ook een e-mail sturen naar [email protected].

De klantenservice medewerkers van BiLove doen in alle gevallen hun best om je zo goed als mogelijk en zo snel als mogelijk antwoord te geven op de gestelde vragen en meer.

Neem een kijkje op BiLove!


BiLove Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over BiLove.

Bezoek BiLove

Schrijf een review