Girls Dating

Girls Dating is een unieke dating site welke speciaal is ontwikkeld voor lesbische en biseksuele vrouwen, die op zoek zijn naar andere gelijkgestemde vrouwen. De site bestaat zelf uit duizenden single lesbische, biseksuele en bischierige dames, die niet anders willen dan nieuwe interessante vrouwen ontmoeten. 

Ben je zelf bi-schierig? Wil je weten hoe het is om een date of een relatie te hebben met vrouwen? Geen probleem. Ook voor jouw zijn er voldoende vrouwen op de site, die je een dergelijke ervaring kunnen laten beleven. Lijkt de site je interessant en wil je ook een eigen Girls Dating date aan de haak slaan? Meld je dan vandaag nog geheel gratis, snel en eenvoudig aan op deze unieke datingsite.


Girls Dating is aangesloten bij Safe Dating Networks

De instelling "zoeken en gevonden worden op partnersites" staat standaard ingeschakeld. Door deze instelling krijg je namelijk deelnemers getoond van alle sites van Safe Dating Networks, die aan je zoekcriteria voldoen. Je kunt ook met deze deelnemers communiceren. Aanmelden op deze site is dus zeer handig omdat je dan niet alleen in contact komt met gebruikers van Girls Dating, maar ook met gebruikers van andere sites, die onderdeel zijn van Safe Dating Networks.


Hoe kan ik lid worden van Girls Dating?

Heb je de website van Girls Dating bezocht? Ben je geïnteresseerd geraakt in de diensten, die door de site geboden worden? Dan kun je op elk gewenst moment ervoor kiezen om lid te worden van de site. Je kunt je geheel gratis, snel en eenvoudig aanmelden op deze spannende datingsite welke gericht is op vrouwen voor vrouwen. 

Je kunt je inschrijven op de site als nieuwe lid door te surfen naar de startpagina van de site en aldaar te klikken op het tabje ‘inschrijven’ welke terug te vinden is onder het kopje ‘Nieuw bij Girls-Dating.nl?”. Op dezelfde webpagina zijn er meerdere plekken waar je kunt klikken op de tabjes met als opschrift ‘inschrijven’. Na hierop geklikt te hebben komt er een nieuwe doorklik aanmeldformulier waarin je een profielnaam naar keuze kunt ingeven. Na op volgende geklikt te hebben kun je een wachtwoord naar keuze ingeven. Andere informatie welke je verder in het formulier moet invullen zijn onder andere een werkende e-mail adres, of je systeemberichten en of nieuwe site aanbiedingen wil ontvangen, of je man of vrouw bent, of je op zoek bent naar andere mannen en of vrouwen, je leeftijd, postuur en veel meer. Na alle gegevens verwerkt te hebben en bevestigd te hebben, dat je 18 jaar of ouder bent kun je klikken op het tabje ‘volgende’ totdat je de melding krijgt, dat je profiel is aangemaakt. Na deze melding ontvangen te hebben kun je klikken op het tabje ‘Start met daten!’ en op die manier meteen aan de slag gaan op deze spannende datingsite. 


Wat zal het Girls Dating lidmaatschap mij kosten?

Het Girls Dating lidmaatschap kost je in feite niets. Je kunt je geheel gratis inschrijven op de site en na de inschrijving krijg je ook meteen een gratis account toegewezen. Het gratis account biedt je echter beperkt toegang tot de verschillende functionaliteiten van de site. Wil je optimaal gebruik maken van de verschillende diensten van de site of wil je de kans op het vinden van een geschikte date vergroten? Dan kun je ervoor kiezen om je gratis lidmaatschap te upgraden naar een VIP- abonnement. De kosten hiervoor zien er als volgt uit: 

  • 1 maand VIP, €19,99 per maand 
  • 2 maanden VIP, €15,99 per maand 
  • 4 maanden VIP, €11,99 per maand 

Je merkt, dat hoe langer je abonnement hoe voordeliger.


Verschil gratis lidmaatschap vs VIP toegang

Met een gratis account hebben gebruikers de mogelijkheid om gratis profielen van andere gebruikers te bekijken, FotoZapper matches te bekijken, knipogen te sturen foto’s te plaatsen en hoofdfoto’s te bekijken. Een VIP- lidmaatschap geeft je natuurlijk toegang tot alle functionaliteiten van de site. Je kunt niet alleen alles wat gratis leden kunnen, maar ook foto zapper gebruiken, persoonlijke berichten sturen naar andere gebruikers, laatste bezoekers bekijken, berichten lezen en je kunt gebruik maken van de optie, dat verzonden berichten altijd leesbaar zullen zijn. Als je dus het onderste uit de kan wil halen met je G-dating lidmaatschap, dan kun je het best kiezen voor het VIP- lidmaatschap.


Hoe kan ik mijn profiel verwijderen?

Het kan best voorkomen, dat je vanwege de een of andere reden geen gebruik meer wenst te maken van de diensten van de site. Alhoewel dat zeer jammer is, wordt het je niet moeilijk gemaakt om je profiel te verwijderen van de site. Dit kun je doen door als eerst in te loggen op de site en dan vervolgens te gaan naar het profiel-icoontje rechtsboven aan de pagina. Hier kun je klikken op het tabje "Account". Klik daarna op het tabje "Uitschrijven" en volg de aangegeven stappen. Bij uitschrijving van het profiel wordt het profiel verwijderd en zal het niet meer zichtbaar zijn in de zoekresultaten. Een eventueel lopend abonnement wordt stopgezet. Er vindt geen restitutie plaats van eventueel betaalde of in behandeling zijnde lidmaatschapsgelden. Naast het verwijderen van je profiel heb je ook de mogelijkheid om je profiel (tijdelijk) te verbergen.


Hoe kan ik de klantenservice van deze site bereiken?

Mocht je nog vragen en of opmerkingen hebben met betrekking tot de diensten van de site of mocht je algemene vragen hebben, dan heb je als eerst de mogelijkheid om de lijst met meestgestelde vragen en antwoorden door te nemen. Dit lijstje kun je benaderen door aan de onderzijde van de webpagina te klikken op het tabje ‘veelgestelde vragen’. Komt je vraag echter niet voor op de lijst, dan kun je een bericht sturen naar de klantenservice door het online reactieformulier in te vullen. In het reactieformulier kun je je naam, inlognaam, e-mail adres, onderwerp en bericht verwerken. Na het bericht verstuurd te hebben zal de vriendelijke klantenservice van Girls Dating er alles aan doen om je bericht zo snel als mogelijk en zo correct als mogelijk te beantwoorden.

Neem een kijkje op Girls Dating!


Girls Dating Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Girls Dating.

Bezoek Girls Dating

Schrijf een review