Gay Parship

GayParship biedt je een veilige en betrouwbare online platform waar je zonder zorgen over en weer berichten kan uitwisselen met andere personen, die je interessant vindt. Door berichten uit te wisselen kom je te weten of er een klik tussen jullie is of niet. De site bestaat zelf uit duizenden leden en dagelijks blijven er nieuwe aanmeldingen binnen komen. Je hoeft je verder geen zorgen te maken, dat leden van de site neer op je zullen kijken of juist vreemd tegenover je zullen doen. Alle leden op Gay Parship zijn net als jouw op zoek naar een fijne partner, date en of een serieuze relatie. Lijkt de site je interessant en wil je ook een eigen Gay Parship date scoren?

Meld je dan vandaag nog geheel gratis aan op deze unieke en moderne gay gerelateerde datingsite. Wie weet kom je vandaag nog je soulmate tegen op de site. 


Een gay dating site voor hoger opgeleiden

Gay Parship dating is voornamelijk gefocust op online dating voor hoogopgeleide gay singles. Deze dating site biedt single homo's en lesbiennes in 13 landen een unieke matching methode met een persoonlijkheidstest. Het is goed om te weten, dat meer als 76% van alle leden hoogopgeleid zijn, 38% een relatie vindt op de site en 85% van de leden ouder als 30 jaar zijn. Je hebt dus te maken met een vrije serieuze groep, die op zoek is naar een Gayparship date.


Ik wil ook gebruik maken van de diensten van Gay Parship

Ben je geïnteresseerd geraakt in de diensten van de site en wil je ook een eigen Gayparship date aan de haak slaan? Dat kan vandaag nog. Om gebruik te maken van de diensten van de site heb je een Gayparship account nodig. Dit kun je krijgen door je geheel gratis, snel en eenvoudig aan te melden op de site. Je kunt je aanmelden door te surfen naar de startpagina van de site en aldaar het online aanmeldformulier in te vullen welke je aantreft onder het kopje ‘De datingsite voor gay singles’. In dit formulier geef je onder andere aan of je man of vrouw bent en of je op zoek bent naar een man of een vrouw. Als vrouw zou je dus moeten aangeven, dat je op zoek bent naar andere vrouwen. Daarnaast dien je ook een werkende e-mail adres en wachtwoord in te geven. Na deze informatieve verwerkt te hebben kun je klikken op het tabje ‘Nu Gratis Aanmelden’. Je hebt ook de mogelijkheid om je aan te melden met je Facebook account. Na het aanmeldproces succesvol doorlopen te hebben kun je je profiel verder bijwerken en meteen aan de slag gaan met het vinden van spannende vrouwen op deze site. Het is nergens zo gemakkelijk als bij Gayparship Dating.


Wat kost het GayParship dating account?

Natuurlijk zal je je afvragen wat de kosten zijn om gebruik te maken van de diensten van de site. In ieder geval kun je je geheel gratis aanmelden op de site. Er zijn geen addertjes onder het gras, dus je hoeft je geen zorgen te maken, dat je na de aanmelding een torenhoge rekening van de site gepresenteerd krijgt. Na je aanmelding krijg je automatisch een gratis Gay Parship account toegewezen. Met dit lidmaatschap kun je onder andere actuele profielen bekijken, direct berichten ontvangen en beantwoorden, ijsbrekers en glimlachen versturen, toegang tot een korte evaluatie van je persoonlijkheid en toevoegen van info aan je foto’s. Het gratis lidmaatschap biedt je echter beperkt toegang tot de verschillende functionaliteiten van de site. Wil je echter gebruik maken van alle functionaliteiten van de site, dan kun je je account upgraden naar het premium lidmaatschap. 

Premium leden kunnen namelijk alles wat gratis leden kunnen en een beetje meer. Als premium lid kun je onder andere onbeperkt berichten uitwisselen, vrijgegeven foto’s bekijken en gebruik maken van de scanservice, de lokale zoekfunctie gebruiken, bezoekers van je profiel bekijken, gebruik maken van de contact garantie optie, een profielcheck ondergaan en een uitvoerig persoonlijkheidsrapport krijgen. Wil je dus het onderste uit de kan halen en het vinden van een geschikte date versnellen? Dan kun je het best kiezen voor het Gay Parship Premium lidmaatschap.


Wat houdt de Gay- Parship principe in?

Op deze dating site wordt gewerkt met de Gay Parship principe. Dit moet er onder andere voor zorgen, dat mensen bij elkaar gebracht worden, die bij elkaar passen en samen voor een langere tijd gelukkig zijn. Na het invullen van de persoonlijkheidstest, wordt er een gepersonaliseerd rapport opgemaakt, dat alleen op jou van toepassing is. Zo kom je tot nieuwe inzichten over jezelf, met betrekking tot relaties. Op basis hiervan kun je je dating strategie aanpassen om in contact te komen met mensen, die ook echt bij je passen.


Veilig en betrouwbaar

De beheerders van Gay Parship dating doen er alles aan om je een veilige en discrete online platform te bieden waar je zonder zorgen over en weer berichten kan uitwisselen met andere gebruikers. Veiligheid wordt hoog in het vaandel gedragen op de site. Dit is dan ook de reden waarom de site lid is van Thuiswinkel.org. Al je gegevens op de site worden beveiligd met het Verisign SSL- certificaat. Je hoeft geen zorgen te maken, dat je persoonlijke gegevens plots op straat te vinden zal zijn of dat je gegevens gedeeld of verkocht zullen worden aan derden. Deze gegevens worden veilig en secuur opgeslagen.


Hoe kan ik de klantenservice van Gay Parship dating bereiken?

Mocht je nog vragen en of opmerkingen hebben over de site? Dan kun je als eerst de lijst met meest gestelde vragen raadplegen. Zie je je vraag of het antwoord niet terug op de lijst? Dan kun je de klantenservice van de site bereiken door het online contactformulier in te vullen en te verzenden. Je kunt meer contactgegevens erbij halen door aan de onderzijde van de webpagina te klikken op het tabje ‘help & contact’. De klantenservice doet er alles aan om je zo goed als mogelijk van dienst te zijn. 

Meld je gratis aan!


Gay Parship Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Gay Parship.

Bezoek Gay Parship

Schrijf een review