Tips voor biseksuele vrouwen, die met vrouwen willen daten

Tips voor biseksuele vrouwen, die met vrouwen willen daten

Goed om te weten

Tips voor biseksuele vrouwen, die met vrouwen willen daten
10 juni 2021

Dus je bent een biseksuele vrouw, die nog nooit met andere vrouwen is uitgegaan op een date, of misschien is het al een tijdje geleden. Hoewel sommige mensen doen alsof er een enorm verschil is in het daten van mensen van verschillende geslachten, is daten uiteindelijk daten. Toch kan het best zo zijn, dat je je een beetje nerveus voelt bij de gedachte om een vrouw te daten. Daten op zich is eng, maar het is ook super leuk en opwindend.

In dit artikel krijg je enkele tips, die zullen helpen je zenuwen te kalmeren, zodat je minder tijd aan stress hoeft te besteden en meer tijd hebt om opgepompt te worden.

Waar kun je een biseksuele vrouw ontmoeten? 

De eerste vraag, die een biseksuele of bi-schierige vrouw zich zou kunnen afvragen is waar ze in contact zou kunnen komen met andere gelijkgestemde vrouwen. Het is niet altijd eenvoudig om iemand met een dergelijke seksuele voorkeur in het dagelijks leven te ontmoeten. Niet alle vrouwen zijn daar open voor, komen daar niet openlijk voor uit, schamen zich een beetje, zijn onzeker en als je toevallig eentje ontmoet, dan is de kans groot, dat ze al in een relatie zit. Geef desondanks de hoop niet op. Het internet biedt veel mogelijkheden om toch de vrouw van je dromen te ontmoeten. 

Op het internet zal je een aantal bi- gerelateerde dating websites en datingapps aantreffen waar je je kunt registreren als lid en waar je op zoek kan naar een geschikte partner. Alvorens je lid wordt van een dergelijke site is het altijd raadzaam om eerst voor jezelf na te gaan of de site betrouwbaar is, of de site echte leden bevat en wat de werkelijke kosten zijn op de site. Vaak genoeg lijken sites kosteloos, maar wanneer je eenmaal lid bent, dan moet je betalen om gesprekken met andere gebruikers te kunnen voeren en meer. Op zich mag betalen geen probleem zijn, want de site maakt ook kosten om de diensten te blijven bieden aan gebruikers, maar de hoogte van de bedragen zijn het overwegen van een datingsite wel waard. 

Wees niet bang om jezelf naar buiten te brengen

Daten gebeurt omdat je jezelf op het spel zetten. Je riskeert daarbij een eventuele afwijzing, je riskeert schaamte en je ontmoet nieuwe mensen in de hoop, dat je die speciale magie zal ontdekken, die relaties al het harde werk en de energie waard maakt. Verzamel je moed en bereid je voor om jezelf in de wereld van het daten met vrouwen te werpen. Je zult merken, dat het niet veel anders is dan wanneer je op een date zou moeten met een man of wanneer mannen een vrouw op een date vragen. 

Probeer niet in paniek te raken als dingen niet van de ene op de andere dag gebeuren 

Dus je hebt besloten, dat je met een andere vrouw wilt omgaan. Dat is op zich geweldig. Je bent helemaal sexy en je slentert rond op zoek naar iemand, die je zou kunnen zijn, of, je weet wel, op je telefoon swipen en je bent klaar om te gaan. Maar dingen gebeuren misschien niet meteen. Probeer niet hard voor jezelf te zijn als je wordt afgewezen, en probeer niet te stressen als je gewoon niet iemand vindt, die je leuk vindt. Je staat misschien op het punt om met een vrouw te daten, maar daten is daten en daten kost tijd. Probeer geduldig te zijn, en je weet nooit wat er kan gebeuren.

Laat de dingen op een natuurlijke manier gebeuren

Om het nog even over geduld te hebben. Het vinden van de juiste persoon, vooral als je wilt daten, en niet alleen maar wilt afspreken, gebeurt niet meteen en met een goede reden. Wil je echt een relatie aangaan met iemand, die helemaal niet bij je past? Laat de dingen hun tempo vinden en ga gewoon met de stroom mee, en je zult jezelf waarschijnlijk verrassen als een totaal rad-vrouw uit het niets lijkt te komen.

Bereid je voor op bifobie 

Nee, niet elke lesbienne of vrouw die met vrouwen date heeft bifobie. Maar bifobia, dat zichzelf vaak presenteert als een volledig oordeel over biseksuele mensen, is wijdverbreid in de homogemeenschap, en het is beter om jezelf voor te bereiden dan volledig naïef te gaan. Sommige mensen denken dat bi-vrouwen "sletterig" en "hebzuchtig" zijn en dat ze weigeren een kant te kiezen. Als je een bifobe vrouw tegenkomt, blijf dan in beweging. Zoek iemand, die respecteert wie je bent en die je identiteit niet in twijfel trekt.

Weet waar je klaar voor bent

Misschien heb je nog nooit seks gehad met een vrouw. Misschien heb je zelfs nog nooit een ander meisje gekust. Weet van tevoren waar je klaar voor bent, of wees eerlijk tegen de vrouw met wie je contact hebt als de tijd daar is. Ze heeft misschien iets waar ze dol op is, zoals seksspeeltjes gebruiken, dat je nog nooit eerder hebt gedaan, of ze kan seks hebben op een manier, die gewoon niet voor jou werkt. Als je langzaam moet gaan om aan dingen te wennen, schaam je dan niet. En als je er meteen in wilt springen, doe het dan zonder schaamte. Ongeacht het tempo waarvan je denkt, dat het goed voor je is, weet dat het geldig is en dat er niet één manier is om met vrouwen naar bed te gaan. 

Tot Slot  

Bi- dating en hetero dating verschillen niet zoveel van elkaar. In beide gevallen proberen mensen elkaar beter te leren kennen voor een serieuze relatie, in sommige gevallen seks en meer. Ook de wijze waarop je op zoek gaat naar een partner, de veiligheidseisen welke je in acht moet nemen en er klaar voor zijn verschillen niet van elkaar. Het enige wat anders is bij bi- dating is dat vrouwen elkaar daten en dat ze rekening moeten houden met bi- fobische opmerkingen. Voor het overige kan een bi- date leiden tot een prachtige serieuze relatie en meer. 

Klaar voor een date?

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden