Daten met vrouwen

Daten met vrouwen

Je eerste lesbische date

Daten met vrouwen
10 juni 2021

Je weet misschien al heel je leven, dat je niet op het andere geslacht valt, maar je eerder aangetrokken voelt tot sexy lesbische vrouwen. Het kan ook best, dat je een poosje hebt zitten spelen met je gevoelens en dat je pas uit de kast bent gekomen en kenbaar hebt gemaakt, dat je lesbisch bent. Het staat echter niet op een ieders voorhoofd geschreven, dat ze lesbisch zijn wat natuurlijk het vinden van een date niet eenvoudig maakt. Toch zijn er enkele tips welke je in acht kan nemen om op eenvoudige wijze lesbiennes aan de haak te slaan voor dates, serieuze relaties en meer. 

Ga niet al te veel in op vorige dates en of relaties 

Als je een vrouw aan de haak wil slaan voor de liefde en om seks te hebben, is het absoluut niet handig om het tijdens een date over een ex of exen te hebben. Gebruik je exen in het bijzonder niet als een soort van voorbeeld om aan te geven wat je eigenlijk van iemand verwacht. Zeg het gewoon. Als je iemand wilt, die haar gevoelens kan verwoorden als een grote meid, vertel dat dan gewoon aan je date. Vertel ze geen lang, ongemakkelijk verhaal over hoe je ex emotioneel verstopt was en niet kon zeggen: "Ik hou van je." Bewaar dat verhaal voor je therapeut of je barman. Met zo een verhaal kan je je date behoorlijk afkicken. Wat een mooie date met seks en meer zou kunnen worden heb je dan gauw verprutst. 

Je hoeft niet altijd veel uit te geven 

Als je andere vrouwen beter wil leren kennen of als je met ze op een date wil, hoef dat niet altijd duur te zijn. Indruk maak je niet door naar een duur restaurant te gaan, de gevoelens en de aandacht welke je aan elkaar besteed is veel belangrijker. Een picknick in het park kan immers nog sexyer zijn dan je creditcard te gebruiken bij een duur restaurant. Leg het geld neer waar het er het meest toe doet: betaal haar taxi naar huis ('s ochtends), neem een ​​grote fles wijn mee of koop een klein cadeautje voor haar.

Doet dit zeker niet bij een eerste date 

Als je een leuke meid in het vizier hebt en je van plan bent te daten, kies dan ook je plek. Breng je date niet naar een meisjes bar of een meisjesfeest. Verder hoeft je date je ex of al je vrienden niet te ontmoeten, de eerste paar keer dat je uitgaat. Het is niet altijd even makkelijk omdat je heel graag je date kennis wil laten maken met je vrienden en kennissen, maar probeer dat minimaal een maand aan te houden. Iemand vanaf het begin in een potentieel sociaal onhandige situatie plaatsen is absoluut niet sexy.

Er zijn uiteraard niet alleen dingen wat je niet mag bij een eerste date. Er zijn een aantal dingen welke je juist wel moet doen als je van plan bent te daten met het meisje waar je al lange tijd verliefd op bent. 

Vraag haar rechtstreeks mee uit

Zeg niet "we moeten rondhangen". Als je iemand mee uit wilt vragen, vraag ze dan mee uit. Verwijs niet naar een hypothetische situatie waarin je het luchtruim met hen zou kunnen delen. Vraag hen om een ​​specifieke activiteit op een bepaalde tijd en plaats te doen. Bij voorkeur een activiteit, die een afspiegeling is van iets, dat de meeste mensen leuk vinden, denk maar aan lekker eten, of iets waarvan ze hebben gezegd, dat ze ervan genieten in een gesprek.

Heb iets om over te praten

Op een date zijn en niet weten waarover je het moet hebben met de andere persoon is een absolute afknapper. Heb dus altijd iets relevants in gedachte waarover je kunt praten. Idealiter iets dat geen betrekking heeft op lesbisch zijn, meiden feestje, de mensen die je gemeenschappelijk kent of je ex-vriendin. Dit betekent dat je, als onderdeel van je voorbereiding op de date, misschien een boek, de krant wilt lezen of een hobby wilt cultiveren.

Wees creatief 

Zie je date als je canvas; het zal veel over jou zeggen. Ben je creatief genoeg om wat te Googlen om een ​​interessant restaurant te vinden, gevolgd door een out-of-the-box activiteit? Het is uiteraard gemakkelijk om te zeggen "laten we na het eten wat drinken", want er zijn een miljoen bars en niets creëert nep-intimiteit zoals drank, maar probeer aan iets anders te denken. Breng verder iets leuks mee naar een date. Vroeger noemde men het een liefdesteken, lesbiennes zouden het bloemen, wijn of iets anders moeten noemen, dat je in ieder geval kan relateren aan het liefdesteken. 

Vraag haar over zichzelf te vertellen 

Vraag je date om een beetje over zichzelf te vertellen. Als ze antwoordt, stel dan vervolgvragen, die aangeven, dat je van plan bent te luisteren en daarop antwoord te geven.  Als je weet wat ze leuk vindt, overweeg dan om er van tevoren wat meer over te weten te komen en laat doorschemeren dat je dat hebt gedaan. Nu zal ze weten dat je extra werk hebt gedaan. Zelfs als het niet je passie is, zal het je niet doden om iets nieuws te leren.

Wat doe je na een date 

Hebben jullie een fijne avond achter de rug? Sms of bel haar na de date om haar te vertellen dat je een leuke tijd hebt gehad. Dit betekent niet, dat je te beschikbaar bent of dat je met haar wilt trouwen. Het is gewoon een beleefde manier om aan iemand aan te geven dat je van hun gezelschap geniet.

Wees discreet en secuur 

Ben je pas begonnen met een nieuwe date? Dan is het raadzaam om in eerste instantie discreet te blijven. De grotere lesbische gemeenschap hoeft niet te weten met wie je aan het daten bent of wat je op je date hebt gedaan. Met elke fase van daten bouw je iets meer in, ervan uitgaande dat je haar leuk vindt en niet van plan bent haar naar de vriendenzone te leiden. En onthoud, zelfs nadat je haar 'hebt', moet je haar behouden.

Tijd voor een date? Kijk op GayParship!

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden